Om H&L klatreparken i Oslo Sommerpark - Oslo Sommerpark
 • Jippi - vi har åpent! Husk å forhåndsbooke

    Skimoremedlem? Husk at du må forhåndsbooke i Skimore-appen din.  Alle andre gjester forhåndsbooker her.    Åpningstider 2020:    8. september – 27. september:Tirs-Fre: 12-19Lør-Søn: 10-17   Høstferie 28. sept- 4 oktober: Man-søn: 10-17          
  les mer...
 • Priser 2020

  Vi anbefaler at man forhåndsbooker minst tre dager i forkant. Vi har stor pågang.  Skimoremedlem? Husk at du må forhåndsbooke i Skimore-appen din. Alle andre gjester forhåndsbooker her.  H&L Klatreparken dagspass 2020 Klatresele og hjelm er inkludert i dagskortet. Det
  les mer...
 • 1

Om H&L klatreparken i Oslo Sommerpark

111 Klatreparken i Oslo Sommerpark

Fly høyt i byens beste lekeplass!

Har du lyst å kunne svinge deg blant trærne, utfordre deg selv i høyden og oppleve Oslo på sitt beste? Da må du prøve vår egen klatrepark i naturskjønne omgivelser.

Klatreparken på Tryvann i Oslo Sommerpark er skandinavias best besøkte og ble bygd sammen med Høyt & Lavt i 2012.

 

Hva er en klatrepark?
Vår klatrepark er rett og slett en fornøyelsespark oppe i trærne. Man kan velge mellom flere løyper og ferdighetsnivåer. Løypene består av ulike hindre, nett, gyngebroer, tuneller, stiger, balanse- og tau-elementer m.m på vaiere mellom høye stolper og trær.

Klatreparken i høyden
Vi har over 200 elementer i trærne fordelt på 12 ulike løyper med ulik vanskelighetsgrad. Her er det utfordringer for alle aldre og nivåer! Løypene sitter fra 0,5 meter over bakken hvor man fint kan holde seg fast i en trygg hånd, og helt opp til 20 meter opp i trærne for de aller tøffeste.

Morsomme zip lines
Vi har flest zip-lines i hele Oslo med løyper som tilsammen strekker seg over 1000meter! Alle zip-liner er inkludert i løypene og det er dessverre ikke mulig å kjøre/kjøpe kun zip-lines. Zip-line er en wirebane hvor du seiler gjennom luften forbi trær, over bakken og høyt over Tårnbakken. Garantert luftige opplevelser!

Knøttepark
Vi har også en egen dedikert klatrepark for de aller minste. Knøtteparken starter på 0,5 meter over bakken og har 10 elementer, alt fra balansegang på stokker til zip-line. Mestringsgleden er stor og man hører gleden lang vei! Løypa passer knøtter fra 3 år og oppover. Voksne som følger med barna i løypa trenger ikke betale. 

Løyper for voksne og barn
For de litt større barna (over 110cm) er det litt luftigere og mer utfordrende løyper. I klatreløypen for familier følger far og mor barna under 12år oppe i trærne. Liker du spenning finner du også utfordrende og fysisk krevende løyper. Her kan du ta en real treningsøkt og vi har garantert utfordringer for alle!

Klatreparken er også populær når det regner - ta med regntøy!

Miljøvennlig
Klatreparken er bygget slik at de ikke ødelegger eller forringer trærne i skogen.

Som en bærekraftig virksomhet fokuserer vi på vern av naturmiljøet på alle stadier: design, bygging, konstruksjon og drift. Vår virksomhet bygger på den langsiktige helsen til skogen, og vi respekterer vår naturlige lekeplass. Alle aktivitetene er tilrettelagt på en bærekraftig måte slik at de ikke ødelegger eller forringer omgivelsene.

Noen eksempler:
• Vi har ikke boret gjennom trærne for å bygge våre plattformer
• Klatreparken er utformet og designet slik at trærne kan vokse uten begrensning
• Løyper og stier er naturlig plassert uten å forstyrre naturen
• Vi bruker den nyeste teknologien og en uavhengig arborist som overvåker helsen til trærne som er brukt i løypene
• Kvaliteten og farger av materialer er valgt for å integreres i terrenget

Sikkerhet
Sikkerheten er alltid viktigst og du får obligatorisk opplæring og nødvendig utstyr før du begir deg ut i parken på egenhånd. I prisen er det inkludert klatresele og hjelm. Ønsker du hansker finnes det at kjøpe i kassa til en rimelig pris. Klikk her for å lese vårt Sikkerhetsreglement.

 


Alle barn under 12 år må ha følge av en voksen oppe i løypene. Minst én voksen per 3 barn. Vi anbefaler at dere har én voksen per 2 barn for den aller beste opplevelsen.
 
Klikk her for prisliste
Klikk her for booking
Klikk her for åpningstider

DET LØNNER SEG Å VÆRE MEDLEM I SKIMORE

Et medlemskap i Skimore gir deg fri tilgang til sommer-og vinteraktiviteter i Drammen Skisenter og Oslo Vinterpark. 

Nyhet! Fra vinteren av er også Kongsberg Skisenter en del av medlemskapet. 

Les mer om Skimore her

 • LØYPEKART 2020

  LØYPEKART 2020

 • Om H&L klatreparken i Oslo Sommerpark

  Om H&L klatreparken i Oslo Sommerpark

  Fly høyt i byens beste lekeplass! Har du lyst å kunne svinge deg blant trærne, utfordre deg selv i høyden og oppleve Oslo på sitt beste? Da må du prøve vår egen klatrepark i naturskjønne omgivelser. les mer...
 • 1
 • 2