Praktisk - Oslo Sommerpark

Praktisk informasjon

 

Lurer du på noe før du kommer? Her finner du praktisk informasjon som er greit å få med seg i forkant av besøket.

Klær etter vær
Klatreparken er en aktivitetsplass hvor du setter hele kroppen i aktivitet med alt fra å klatre i tau til å krabbe gjennom rør. Det er derfor veldig lurt å ta på fritidsklær du uten problemer kan bevege deg i. Husk på at du ofte er i kontakt med trær og lett kan få kvae på dem. Gode sko, som for eksempel joggesko, er også lurt.

Vi holder åpent selv om det regner!
Det er utrolig gøy når vannet spruter fra zip- linene – regn gjør ikke annet enn at det blir vått. Du er sikret i løypene og litt ekstra glatt føre gjør det hele bare enda mer utfordrende. Husk å ta med regntøy. NB! Det er ofte lokale værforhold i Oslo-området. Oslo Sommerpark ligger på 513 moh og det er som regel litt kaldere enn i byen. Det er heller ikke alltid regn i Oslo Sommerpark når det regner i byen og motsatt.

Hva skjer ved ankomst?
Når du ankommer Oslo Sommerpark, er første stopp vårt servicebygg Toppsenteret. Her registrerer du deg og godkjenner sikkerhetsreglene i parken, får utlevert obligatorisk sikkerhetsutstyr. Hjelm og klatreseler inngår i inngangsbilletten, og er nødvendig for adgang til aktiviteten. Eget medbrakt utstyr tillates ikke. Book gjerne klatrepass på nett før du kommer. Da er du sikret plass og det går raskere med utlevering av utstyr.

Neste stopp er opplæringsområde. Her møter våre instruktører deg. De hjelper deg med å ta på klatreutstyret og gir deg obligatorisk opplæring før du på egenhånd gir deg ut i klatreparken. Er du litt usikker på hvilken løype du bør velge kan du veldig gjerne spørre personalet tilstede om tips og råd.

Vi anbefaler dere å sette av minst 3 timer i klatreparken. Utlevering av klatreseler og opplæring avsluttes 2 timer før parken stenger.

Hvor setter jeg sekken?
Vi leier ut skap på Toppsenteret til oppbevaring av verdisaker. Der er det også toaletter. Husk at når du er i parken må alle gjenstander være i lommen med glidelås så ingen mister noe eller slik at andre kan få gjenstander i hodet.

Toaletter
Vi har egen toalettvogn nede i klatreparken. Du finner også flere toaletter i underetasjen på Toppsenteret. Husk! Har du vært på do og tatt av deg selen kan det være lurt å ta en tur innom opplæringsområdet for å kvalitetssikre at utstyret er satt på rikig.

Mat og drikke
Vi har servering fra Vaffelboden i parkens åpningstid. Her finner man et utvalg kalde & varme retter til en fornuftig pris. Man får også kjøpt drikke og et utvalg snacks. Er du sugen på is, kan du ta turen inn på Toppsenteret. Du er hjertelig velkommen til å ta med egen mat i sommerparken. Vi har godt med sitteplasser flere steder i parken. Det er ikke tillat med medbragt engangsgrill eller tilsvarende.
NB! Vi følger Oslo Kommunes regler om bål-og grillforbud.

 

På denne linken finner du løypekart 

 

VELKOMMEN!