Bedrifter og grupper

 

Moro, samarbeid, utvikling og god mat.

I Oslo Sommerpark har vi ingrediensene og kompetansen til å gi deg en annerledes opplevelse. Vi tilbyr aktiviteter fra 2 timer, men hvorfor ikke ha en hel dag i skogen?

Våre aktiviteter er som skapt for relasjonsbygging og vi kan sette sammen mange ulike kombinasjoner av aktiviteter, og matservering, enten det gjelder bedrifter, organisasjoner eller private lag.

 De mest populære arrangementene inneholder gjerne en aktivitet etterfulgt av god mat og hygge. Her er en liten smakebit på våre mest populære aktiviteter:

Klatrepark
Du trenger ikke å være supermann for å begi deg ut i klatreparken - her er det løyper tilpasset alle ferdighetsnivåer. Mestringsgleden og jubelropene er høye! I parken finner du 900 meter zip-lines og over 140 elementer som er fordelt på 9 løyper med ulik vanskelighetsgrad.

5-kamp
I vårt eventområde i skogen skreddersyr vi aktiviteter for grupper fra 10-80 personer. Med fokus på utfordring, samhandling og nye opplevelse arrangerer vi mini games som passer ulike grupper. Her kan man teste alt fra balanse og puslespill, til øksekasting og pil & bue.

På to hjul
I Oslo Sommerpark tilbyr vi sykkelturer med fokus på opplevelser, natur og kultur. Her kan du blant annet velge mellom teknikktrening med instruktør, stisykling innover i marka med guide eller en introduksjon til Oslo by som starter på Tryvann og ender på Aker Brygge.

En smak av villmark
I Oslo Sommerpark tilbyr vi lavvoopplevelser for både små og store grupper. Her blir stemningen lun, historiene mange og dagen unik. I våre lavvoer kan vi tilpasse opplevelsen til ditt behov - enten du vil ha oppdekning med hvite duker og 9-retters middag eller du ønsker reinskinn og kaffe på grua.

Kurs og konferanse
Legg opp til en hel dag i skogen! Vi har fasiliteter for kurs og konferanse for grupper som ønsker å kombinere fag eller salgsmøter med aktive opplevelser.

Ta kontakt for mer informasjon og tilbud på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.