LAVVO

En smak av villmark

I Oslo Sommerpark tilbyr vi lavvoopplevelser for små og store grupper. Her blir stemningen lun, historiene mange og dagen unik. 

Hvorfor ikke invitere til en opplevelse utenom det vanlige med et stemningsfullt måltid eller et foredrag tett på naturen? I våre lavvoer kan vi tilpasse opplevelsen til ditt behov - enten du vil ha oppdekning med hvite duker og 9-retters middag eller du ønsker reinskinn og kaffe på grua.

Mat med hjertet
Vi har satt sammen en meny med et bredt utvalg fra våre kokkevenner. Her finner du fristelser som passer godt til stemningsfylte måltider. Du er selvsagt hjertelig velkommen til å komme med ønsker og innspill.

Lavvo og utstyr
Som basis er våre lavvoer utstyrt med bord, benker og ildsteder, varme ved behov, bar og avsatt plass til matlaging. Vi har 3 lavvoer plassert på ulike steder i anlegget. Disse passer for grupper fra 20 til 140 personer. Trenger du musikkanlegg, trubadur eller en gitar har vi selvsagt dette på lager!

Lavvoene passer som samlingspunkt for alt av fester, bedriftsarrangement, idrettslag eller bursdager.

Du er hjertelig velkommen til en prat om muligheter. Håper å høre fra deg på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.