Opplevelser på to hjul

 

Med Oslomarka som nærmeste nabo, har vi tilgang på et sommereldorado med flotte sykkelopplevelser.

Her er det noe for enhver smak og ferdighetsnivå. Vi tilbyr et bredt spekter av opplevelser på to hjul og tilpasser gjerne et opplegg etter dine ønsker.

Sykkeltur med guide
Hva gir vel et bedre inntrykk av Oslo enn en tur som starter på Tryvann og guider deg gjennom Holmenkollen, Frognerparken og Bygdøy? Alle deltakere får drikke med på sykkelen. Vi legger opp til piknik ute i det fri eller besøker et passende sted underveis. Hva med en lunsj på Aker Brygge til slutt?

Stisykling
Guidede turer i Oslomarka er en opplevelse i seg selv. Lengde og nivå på turen tilpasset gjestene. Våre turer tar deg med på besøk til en av markastuene med kulinariske norske matopplevelser. Ferdighet, strekk i feltet og kondisjon tas med i vurderingen når vi anbefaler tur og utstyr. Fokus på opplevelser, natur og helse vil stå i sentrum.

Våre guider tar ansvar for ruten, sikkerhet og sikrer gode opplevelser. I tillegg ivaretar vi det tekniske på sykkelen hvis noe skulle skje underveis. Varighet på turen tilpasses gruppen.

 

Ta kontakt for et tilbud som passer ditt behov: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.