Utdrikningslag

 

Hva med å gjøre den spesielle dagen til noe helt utenom det vanlige?

I Oslo Sommerpark pumper adrenalinet. Mestringsgleden er stor og jubelropene høye! Her får dere en dag med gode historier og som man tenker tilbake på med et stort smil.

Oslo Sommerpark kan tilby en av Skandinavias største høydeparker, teamaktiviteter, naturskjønne omgivelser og Oslomarka - som er et eldorado for flotte sykkel opplevelser. Her er det noe for enhver smak og ferdighet!

NB! Husk at det ikke er lov å drikke alkohol før eller under tiden du er i klatreparken. Alt inntak av alkohol må skje etter aktivitetene.

KLATREPARK
Du trenger ikke å være supermann for å begi deg ut i klatreparken - her er det løyper tilpasset alle ferdighetsnivåer. Mestringsgleden og jubelropene er høye! I parken finner du 900 meter zip-lines og over 140 elementer som er fordelt på 9 løyper med ulik vanskelighetsgrad.

Prisliste klatrepark
Prisen inkluderer alt utstyr du trenger i parken, inngang samt opplæring som gir dere en instruksjon om sikkerheten i parken. De som skal ikke klatrer behøver ikke betale.
Dersom dere kun skal ha klatrepark, anbefaler vi å booke selv online. husk at det er stor pågang i parken på lørdager - book i god tid. Vi anbefaler minimum 3 timer til aktiviteten.

5-KAMP
5-kamp er både utfordrende og morsomt, og vi kan garantere gode historier i etterkant. I vårt eventområde i skogen skreddersyr vi aktiviteter for grupper fra 10-60 personer. Med fokus på utfordring, samhandling og nye opplevelse arrangerer vi mini games som passer ulike grupper. Her kan man teste alt fra balansetester og puslespill til øksekasting og pil & bue.

Pris: Aktivitet: 550,- per person (minstepris på 6000,-)
Prisen inkluderer instruktører (1 per 10 personer), 5 aktiviteter, bål panner med ved.  2-3 timers opplegg, avhengig på gruppe størrelsen.

PÅ TO HJUL
Hva med å ta med bruden/brudgommen på teknikktrening med instruktør eller stisykling innover i marka med guide? Vi har fokus på alt fra sittestilling på sykkelen, riktig bruk av krefter, næring underveis, hvordan man skal angripe underlaget og forsere utfordringer underveis. En aktiv opplevelse som alle setter pris på.

EN SMAK AV VILLMARK
I Oslo Sommerpark tilbyr vi lavvoopplevelser med mat og drikke. Her blir stemningen lun, historiene mange og dagen unik. Vi fikser stemning - enten du vil ha oppdekning med hvite duker og 9-retters middag eller du ønsker reinskinn og kaffe på grua. Eller hva med overnatting?

 

Kontakt oss i Oslo Sommerpark Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. for mer informasjon og booking.