• Priser 2018

  Inngangspass til klatreparken selges på vår online booking og på Toppsenteret ved inngangen til anlegget. Mange ønsker også å bruke tynne hansker i parken. Dette finner du i kassa på Toppsenteret.I tillegg har vi en shop på Toppsenteret der vi
  les mer...
 • 1

Hva skjer ved ankomst

Hjertelig velkommen til oss!

Når du ankommer Oslo Sommerpark og har parkert på vår store parkeringplass har du vårt servicebygg, Toppsentret, rett foran deg.

I Toppsentret registrerer du deg og godkjenner sikkerhetsreglene i parken, får utlevert obligatorisk sikkerhetsutstyr. Hjelm og klatreseler inngår i inngangsbilletten, og er nødvendig for adgang til aktiviteten. Eget medbrakt utstyr tillates ikke.

Inngangsbilletten til Klatreparken gir tilgang til alle aktivitetene (løypene) som tilbys i Klatreparken og betales i kassa etter at du har mottatt alt utstyr.

Når alt er hentet og klart følger du skiltene til klatreparken hvor du først kommer til et opplæringsområde. Her møter våre instruktører deg og gir deg obligatorisk opplæring før du på egenhånd gir deg ut i klatreparken. Er du litt usikker på hvilken løype du bør velge kan du veldig gjerne spørre personalet tilstede om tips og råd.

 

God klatring!

DET LØNNER SEG Å BOOKE ONLINE

Da er du sikret plass!

Klikk her for å booke

 • LØYPEKART 2018

  LØYPEKART 2018

 • Om H&L klatreparken i Oslo Sommerpark

  Om H&L klatreparken i Oslo Sommerpark

  Fly høyt i byens beste lekeplass! Har du lyst å kunne svinge deg blant trærne, utfordre deg selv i høyden og oppleve Oslo på sitt beste? Da må du prøve vår egen klatrepark i naturskjønne omgivelser. les mer...
 • 1
 • 2