• Priser 2019

  Inngangspass til klatreparken selges på vår online booking og på Toppsenteret ved inngangen til anlegget. Mange ønsker også å bruke tynne hansker i parken. Dette finner du i kassa på Toppsenteret.I tillegg har vi en shop på Toppsenteret der vi
  les mer...
 • 1

Åpningsfest 23. mai

Sommerparken åpnet 18. mai og nå inviterer vi til fest.

Lørdag 23. mai kl 12-16 kan store og små, lange og korte, tykke og tynne, sporty og sofaslitere oppleve morsomme aktiviteter i byens lekeplass.

TIGERSPRANGET (12:00)
Oslo Sommerpark er stolte av å presentere parkens råeste nyhet. Midt i klatreparken har vi satt opp en 25 meter høy stokk. Gjør deg klar for en god dose adrenalin og skjelvende knær! Første publikumshopp skjer kl 12:00

ANSIKTSMALING (12:00-14:30)
Våre egne ansiktsmalere er på plass. Her kan store og små bli ansiktsmalt som de vakreste sommerfugler eller som de skumleste dyrene i jungelen.

SNOWBOARD MIDT PÅ SOMMEREN? (12:00-15:00)
Burton Riglet Park rigger opp sidelengs lekeplass for alle barn. Riglet Park er en spennende måte å prøve snowboard på - og spesielt morsomt nå som gresset er grønt. Burton har laget en kul liten park som barna kan prøve seg i.

TURBOTROLL (15:00-16:00)
Vi setter opp en hyggelig familiescene midt i klatreparken der TurboTroll holder en gratis konsert for alle. Trolljentene er kule og har hale! Vi gleder oss stort til trollrock midt i parken.

Vi fyrer opp grillen og selger pølser for en tier :) Ønsker du å klatre i parken er denne åpen som vanlig, og billetter og utstyr leies inne på Toppsenteret.
Book gjerne på nett før du kommer så er du sikret plass.

DET LØNNER SEG Å BOOKE ONLINE

Da er du sikret plass!

Klikk her for å booke

 • LØYPEKART 2018

  LØYPEKART 2018

 • Om H&L klatreparken i Oslo Sommerpark

  Om H&L klatreparken i Oslo Sommerpark

  Fly høyt i byens beste lekeplass! Har du lyst å kunne svinge deg blant trærne, utfordre deg selv i høyden og oppleve Oslo på sitt beste? Da må du prøve vår egen klatrepark i naturskjønne omgivelser. les mer...
 • 1
 • 2