• Priser 2019

  Inngangspass til klatreparken selges på vår online booking og på Toppsenteret ved inngangen til anlegget. Mange ønsker også å bruke tynne hansker i parken. Dette finner du i kassa på Toppsenteret.I tillegg har vi en shop på Toppsenteret der vi
  les mer...
 • 1

Klatreparken har blitt enda større!

I sommer har vi bygget ut klatreparken med ytterligere 3 linjer, med blant annet en helt ny Zip-line bane som definitivt er verdt en test! 

Vi har gjennomført mye av utbygningen i Storskogen-området i sammarbeid med Høyt og Lavt, som bygget Klatreparken i 2012 og som står for størsteparten av lignende parker i Norge. I tillegg har vi bygget nye linjer av det enklere slaget, for å gi enda mer mestring i anlegget. Klatreparken består nå av over 1000m med Zip-Lines og over 200 såkalte Games. Games er hindre eller elementer du må forsere. Utbygningen er gjort for å møte den store etterspørselen i markedet og for å gi deg som gjest enda flere elementer å boltre deg på.

I tillegg har vi endret til en sikringssystem som krever mindre opplæring og gir deg som gjest mer tid til det som er gøy, -Klatring mellom trærne på Tryvann!

Velkommen til Skandinavias best besøkte Klatrepark.

Klikk her for å Booke plass Online.

DET LØNNER SEG Å BOOKE ONLINE

Da er du sikret plass!

Klikk her for å booke

 • LØYPEKART 2018

  LØYPEKART 2018

 • Om H&L klatreparken i Oslo Sommerpark

  Om H&L klatreparken i Oslo Sommerpark

  Fly høyt i byens beste lekeplass! Har du lyst å kunne svinge deg blant trærne, utfordre deg selv i høyden og oppleve Oslo på sitt beste? Da må du prøve vår egen klatrepark i naturskjønne omgivelser. les mer...
 • 1
 • 2