Personvernpolicy

Personvernerklæring:

Tryvann Skisenter AS driver Oslo Sommerpark og er behandlingsansvarlig for håndtering av dine personopplysninger. Når du nå leier klatresele hos oss samler vi inn relevante personopplysninger om deg. Her kan du lese hvilke opplysninger vi samler inn, hvordan vi gjør det og hva vi bruker de til. 

Hva er personopplysninger?

Personopplysninger er informasjon som kan knyttes til en person, for eksempel navn, bosted, telefonnummer, e-postadresse, IP-adresse.

Hvilke regler gjelder for håndtering av personopplysninger?

Tryvann Skisenter AS følger norske lover og regler innen alt vi gjør, hvis du ønsker å lære mer om hvilke lover og regler som er gjeldene for personvern anbefaler vi å besøke Datatilsynets hjemmesider: www.datatilsynet.no.

Hvilken informasjon samler vi om deg?

Tryvann Skisenter AS innhenter kun informasjon som er nødvendig for å kunne levere våre produkter og tjenester på en trygg og god måte og som sikrer en god opplevelse for deg. Hvis det er nødvendig for å kunne levere produktet må vi også samle inn informasjon om barn.

Vi samler inn følgende informasjon:

  • Navn
  • Fødselsdato
  • Høyde
  • E-mail
  • Telefonnummer

Hva brukes informasjonen til?

Den informasjonen vi ber om er nødvendig for å kunne levere våre tjenester til deg:

  • Vi må vite hvem som har bestilt klatreselen slik at riktig person får riktig klatresele til riktig pris
  • Vi må kunne komme i kontakt med deg som kunde dersom det oppstår utfordringer før, under eller etter besøket
  • Vi må vite at den som klatrer er gammel nok til å klatre alene, eller må klatre sammen med en voksen.

Hvis du har samtykket til det sender vi deg nyhetsbrev og spørreundersøkelser. Dette kan du melde deg av i nyhetsbrevet eller sende en mail til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..

Deles informasjonen med andre?

Tryvann Skisenter AS deler ikke dine opplysninger med noen tredjeparter. Din informasjon brukes kun av Tryvann Skisenter AS.

Hvordan kan jeg administrere informasjon om meg?

Hvis du ønsker å sikre og/eller endre informasjonen vi har om deg kan du kontakte oss på e-mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..

Sletting av personopplysninger:

Tryvann Skisenter AS lagrer personopplysninger for å gi deg som gjest en best mulig kundeopplevelse. Ved å beholde dataene vil det for deg som kunde være enklere å gjennomføre et kjøp hvis du allerede er registrert i systemet. I Oslo Sommerpark anonymiserer vi alle kundedata etter inntil 18 måneder fra besøkstidspunktet.

 Et unntak er når det er lovpålagt, for eksempel gjennom regnskapslovgivning.

Hvis du ønsker å bli anonymisert før 2 år er gått, kan du kontakte oss på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..

Dine valg og rettigheter

Du har også rettigheter vedrørende hvordan personopplysningene dine brukes, inkludert:

  • Du har rett til å motsette deg at vi lagrer opplysninger om deg. Her er det viktig å understreke at hvis du ikke oppgir nødvendige personopplysninger kan ikke Tryvann Skisenter AS selge deg varen.  
  • Du har rett til å be om at opplysningene dine blir slettet eller at videre bruk av dem begrenses.
  • Du har rett til å be om en kopi av informasjonen vi har om deg.
  • Du har rett til å korrigere, endre eller oppdatere informasjonen du har gitt oss.
  • Du har rett til å bestride alle slags automatiserte beslutninger vi tar om deg. En automatisert beslutning er en beslutning som tas uten menneskelig inngripen og som har juridiske konsekvenser (f.eks. kredittsjekk). Vi benytter ikke automatisert beslutningstaking.

Hvordan vi tar vare på informasjonen din:

Informasjonen din lagres i våre produksjonssystemer/servere på forskriftsmessig vis. Alle våre leverandører (databehandlere) opererer i henhold til lover og regler i EU/EØS. Tryvann Skisenter AS har inngått brukeravtale med databehandlerne.

Personvernansvarlig:

Tryvann Skisenter AS har utnevnt en personvernansvarlig. Personen kan når på mail Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..