FAQ Oslo Sommerpark

Her har vi samlet ofte stilte spørsmål og svar nedenfor.

Hva er åpningstidene?
Åpningstidene i parken varierer med sesongen.
Oppdaterte åpningstider finner du her


Hva med barn i parken?
Barn under 12 år skal alltid være i følge med voksne oppe i løypene. Vi anbefaler min 1 voksen per 3 barn. Gjelder ikke den minste klatreløypa hvor man kan hjelpe barna fra bakken. (Voksne som følger barn i løypa fra bakken trenger ikke betale inngang). Vi kan dessverre ikke gi barn uten følge tilgang til de «høye løypene» i klatreparken.

Hva er egenerklæringsskjema/sikkerhetsregler?
Alle som skal benytte parken må godkjenne sikkerhetsreglene og ved det å forplikte seg til å følge parkens sikkerhetsregler. For personer under 18 år må dette signeres av en ansvarlig voksen. Dette gjøres digitalt ved online booking eller ved registreringen, ved ankomst til parken. Vi kan dessverre ikke gi gjester som ikke har godkjent sikkerhetsreglene tilgang til parken.

Hva slags opplæring får man?
Alle som skal benytte klatreparken må gjennomføre et obligatorisk sikkerhetskurs med instruktør. Kurset må gjennomføres minst en gang per sesong. På dager med stor pågang må det dessverre påregnes noe ventetid i sikkerhetsopplæringen. Følg instruktørens beskjeder nøye for å minske ventetiden.

Hvor lenge bør man planlegge å være i klatreparken?
Med registrering, henting av utstyr og opplæring det kan lett ta en halv time/time. Vi anbefaler at folk planlegger å bruke minst 3 timer i parken.

Kan man oppleve at det er fullt i parken?
Klatreparken har dessverre ikke ubegrenset kapasitet. Vi har et maks antall klatreseler som vi deler ut, for å sikre at parken ikke skal bli for full. Reserver plass i klatreparken ved å booke på forhånd. Bookingsider finner du her »

Hva er Drop-in?
Drop-in er når man kommer til parken uten forhåndbestilling. I motsetning til de som har forhåndsbestilt billett, er man ikke garantert plass.

Hvordan kan man betale hos dere?
Vi aksepterer de fleste betalingskort samt kontanter. Grupper kan få ettersendt faktura for sitt besøk (må avtales på forhånd).

Er det noen form for servering?
I parkens åpningstid selger Vaffelboden snacks, kaffe og enkel varmmat. Det finnes også en enkel kiosk inne i Toppsenteret som selger blant annet is og drikke. 

Er det lov å ha med medbrakt mat?
Det finnes grillplass og benker hvor man kan nyte medbrakt mat. (På grunn av brannfare tillates ikke medbrakt kull, engangsgriller osv).

Kan jeg ta med hunden min?
Hunder er tillatt i parken. Ha med pose og hold alltid hunden i bånd. Følg ellers reglene for båndtvang i marka.

Funksjonsnedsettelser og spesielle behov?
Parken har anledning til å ta i mot og tilrettelegge aktiviteter for gjester med funksjonsnedsettelser og andre spesielle behov. På Toppsenteret har vi HC toaletter og inngang. 

Hva om været blir dårlig?
Parken holder åpent uansett vær i sesongen. Ved torden og/eller kraftig vind kan deler av parken måtte stenges til været løyer. Uforutsett driftstans medfører ikke rett til refusjon av billettpenger.

Hvordan kan jeg komme i kontakt med dere?
Vi har sentralbord som er delvis betjent i vår åpningstid men foretrekker at du sender oss en e-post på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Ellers finner du relevant informasjon om parken, lokalisering, osv, på vår nettside.